Skreddersydd medietreningskurs med Ineos

Telemark Consulting har gjennomført et nytt velykket medietreningskurs. Denne gangen var det et skreddersydd bedriftsinternt kurs for 14 deltakere i ledergruppen til Ineos. Tilbakemeldingene fra deltakerne var meget positive.

Ineos ønsket et bedriftsinternt kurs for ledergruppen sin. Dermed kunne vi  spesialtilpasse kurset til Ineos virksomhet og virkelighet. Det er ingen tvil om at dette gir enda høyere nytteverdi enn mer generelle medietreningskurs.

Trening gjør deg bedre forberedt
Er du forberedt hvis pressen ringer, eller du ønsker å få saker på i media? Dette er utgangspunktet for våre kurs i medietrening. Det kan være krevende for mange ledere og mellomledere å håndtere mediehenvendelser. Veldig ofte faller søkelyset på virksomhetens drift når man har misfornøyde kunder eller innbyggere, eller tilbud og produkter ikke tilfredsstiller forventningene. I slike situasjoner er det viktig at selve intervjuet ikke gjør situasjonen mer krevende. Forberedelser og trening for intervjuer, kan bidra til å oppklare og opplyse om den faktiske situasjonen.

Skreddersydde kurs
Telemark Consulting tilbyr nå bedriftsinterne kurs i medietrening til virksomheter både innen privat og offentlig sektor. Kursholderne Signe Tynning, Gro Jørgensen og Kåre Fostervold, har sammen omfattende erfaring fra begge sider av kamera, og tilpasser kurs i samarbeid med oppdragsgiver. Målet er å gi deltakerne nyttige tips som er lett å ta i bruk, og – ikke minst – praktisk trening foran kamera.

Generell invitasjon Medietrening 2

 

Del på sosiale medier:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email